Ovesná kaše s Hepynats máslíčkem

Receptů na ovesnou kaši není nikdy dost a my je prostě milujeme. Tak tady je jeden na tu naší oblíbenou přímo od nás.

Co budeme potřebovat:

  1. 4 - 5 polévkových lžic jemných ovesných vloček,
  2. 250 ml mléka (nebo vody),
  3. půlku nahrubo nastrouhaného menšího jablka,
  4. Hepynats máslíčko hořká čoko a ovoce, oříšky, skořice, semínka na posypání. 

Postup:

Do menšího hrnce nasypeme vločky a zalijeme mlékem. Necháme je cca 5 minut odležet, aby krásně změkly a nabobtnaly. Poté přidáme nastrouhané jablíčko a přivedeme k varu. Záleží na tom, jakou máte rádi konzistenci, můžete přilít trochu mléka, nebo přidat vločky. Na závěr můžeme vmíchat trochu skořice. Hotovou kaši dáme do misky či talíře a nazdobíme. My jsme použili kešu oříšky, kokosové chipsy, borůvky, semínka z granátového jablka, dýňová semínka a posypaly jsme ještě špetkou skořice. Každý si nazdobí tím, co má rád. A na vrchu nesmí chybět naše máslíčko s hořkou čokoládou.

 

kase3

 

Dobrou chuť! :-)